Mainos
Mainos

Pörssipäivä

Hex-indeksi päätyi tänään miinukselle Helsingin pörssissä Nokian painamana. Indeksi laski 0,54 prosenttia ja päätyi pistelukuun 6 670,02. Portfolioindeksi, jossa Nokian painoarvoa on rajoitettu, sen sijaan laski vain 0,05 prosenttia.

Kokonaisvaihtoa kertyi tänään noin 300 miljoonan euron arvosta. Toimialoista ainoastaan metalli- ja konepajaosakkeiden hinnat nousivat. Toimiala kohosi 0,18 prosenttia, kun taas metsäosakkeiden hinnat halpenivat 0,42 prosenttia ja pankki- ja vakuutusalan osakkeiden hinnat 3,26 prosenttia. Nokian osake heikkeni 1,16 prosenttia 67,31 euroon, kun taas esimerkiksi Instrumentariumin kurssi vahvistui 17,1 prosenttia 36,3 euroon.

Osavuosikatsauksensa niin ikään tänään julkaisseen Valmetin osake halpeni 1,6 prosenttia 12,2 euroon ja Helsingin Puhelimen osake halpeni 0,5 prosenttia 38,4 euroon.

Nokian osake oli laskussa myös New Yorkin pörssissä aamupäivällä. Nokian osake oli halventunut 0,38 dollaria ja Suomen aikaa kello viideltä iltapäivällä osakkeen hinta oli 72,88 dollaria. Kurssit olivat Wall Streetillä hienoisessa laskussa kaupankäynnin alussa. Teollisuusosakkeiden yleisestä kurssikehityksestä kertova Dow Jones -indeksi oli laskenut 0,22 prosenttia.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme