Mainos
Mainos

Pörssipäivä

Helsingin osakemarkkinoilla on tänään odoteltu, syntyykö Yhdysvaltain markkinoilla jo pitkään povailtu paniikki. New York on avautunut miinuksella, mutta romahduksen merkkejä ei ole näkyvissä. Raisio putosi eilen Merril Lynchin myyntisuosituksen perusteella, mutta palasi tänään reilusti takaisin. Amer puolestaan nautti edelleen toimitusjohtaja Roger Talermon eilisistä kommenteista, jonka mukaan yhtiö on nyt palannut varjojen mailta takaisin iskukuntoon.

Euron heikentyminen on vetänyt korkomarkkinoilla pitkät korot nousuun. Taustalla on myös Kosovon tilanne, johon markkinoilla on odoteltu konkreettisia ratkaisuehdsotuksia.

Euroopan keskuspankin huhuttiin tänään harkitsevan hätäistuntoa euron mahalaskun vuoksi. Huhut saivat euron hieman toipumaan pohjakosketuksestaan. Euroopan keskuspankki on kiistänyt harkitsevansa hätäistuntoa. Eurolle povataan valuuttamarkkinoilla huomiseksi vaikeaa päivää.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme