Mainos
Mainos

Posti yhteistyöhön englantilaisvakuuttajan kanssa

Posti laajentaa vakuutusten myyntiään. Posti on tehnyt yhteistyösopimuksen englantilaisen vakuutusyhtiön CFI:n kanssa vahinkovakuutusten myynnistä posteissa. Vakuutuksia markkinoidaan Postin omalla tuotemerkillä.

Posti on jo tähänkin asti myynyt vakuutuksia. Se on 1990-luvun alusta tehnyt yhteistyötä Pohjolan kanssa. Lisäksi posteissa on Postin Henkivakuutusyhtiö Leijonan henkivakuutuksia. Leijonan muut omistajat ovat Postipankki ja Pohjola.

Postin englantilainen yhteistyökumppani Consolidated Finance Insurance CFI toimii 12 maassa. Sen maksutulo Euroopassa oli viime vuonna yli kymmenen miljardia markkaa. Suomessa CFI:n yhteistyökumppaneita ovat muun muassa osuus- ja säästöpankit.

Postin aloittamaan uuteen vakuutusmyyntiin kuuluvat alussa kotivakuutus ja tapaturmavakuutukset. Niiden myynti aloitetaan ensi vuoden syksyllä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme