Mainos
Mainos

Postipankin Keinänen: Liittoutuminen ulkomaisen kanssa mahdollinen

Postipankin pääjohtaja Eino Keinänen pitää mahdollisena, että Postipankki saattaa joskus tulevaisuudessa liittoutua ulkomaisen pankin kanssa. Sen sijaan kolmen suurimman kotimaisen pankin keskinäiset omistusjärjestelyt törmäisivät todennäköisesti EU:n kilpailuviranomaisiin, Keinänen arvioi Turun Sanomien ja Savon Sanomien tänään julkaisemassa haastattelussa.

Keinänen korostaa, että Postipankin mahdollisesta liittoutumisesta tai omistuspohjan laajentamisesta päättää omistaja eli valtio. Lisäksi hän muistuttaa, että yhteistyösopimuksia pankkien välillä voidaan tehdä ilman omistusjärjestelyjäkin.

Postipankin yksityistämisellä ei kuitenkaan ole kiirettä; Keinäsen mukaan ei ole realistista ajatella, että PSP:n omistuspohjaa laajennettaisiin tämän vuoden kuluessa. Emu-aikataulusta johtuen PSP:n strategian uudelleen linjaukselle tärkeitä hetkiä ovat vuodet 1999 ja 2002, pääjohtaja arvioi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme