Mainos
Mainos

Postipankin luottokorttiyhtiöt yhdistetään

Postipankin omistamat luottokorttiyhtiöt eli Suomen Tilirahoitus ja Suomen Tililuotto yhdistetään. Fuusiolla Postipankki sanoo vahvistavansa asemiaan nopeasti kasvavilla korttimarkkinoilla. Uuden yrityksen nimeksi tulee Leonia Tililuotto. Se pyritään ottamaan käyttöön toukokuun aikana.

Postipankki osti Tilirahoituksen viime vuoden lopulla Tradekalta ja Elannolta. Jo tuolloin pankki ilmoitti yhdistävänsä luottokorttiyhtiönsä. Leonia Tililuoton liikevaihto tulee olemaan noin 70 miljoonaa markkaa. Yhtiöllä on noin 350 000 luottokorttia, joiden myynti on noin 1,3 miljardia markkaa vuodessa. Yhtiö on Suomen kolmanneksi suurin luottokorttien myöntäjä. Sen palveluksessa on noin 50 työntekijää. Leonia Tililuoton liiketoiminta perustuu pääasiassa kaupan kortteihin, mutta vastaisuudessa toimintaa laajennetaan entistä enemmän yleisluottokortteihin.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme