Mainos
Mainos

Prohan tulos tappiollinen

Prohan liikevaihto ensimmäisellä vuosipuoliskolla oli 42,2 miljoonaa euroa. Kasvua edellisen vuoden vastaavaan aikaan oli huimat 517 prosenttia. Yhtiön tulos painui kuitenkin tappiolliseksi.

Liiketappio oli alkuvuonna 2,8 miljoonaa euroa. Vuotta aiemmin liikevoittoa kertyi 1,1 miljoonaa.

Yhtiön tulos ennen rahoituskuluja, veroja ja poistoja oli 0,7 miljoonaa euroa tappiolla, kun se edellisen vuoden vastaavalla kaudella oli 1,3 miljoonaa voitollinen.

Vuoden 2001 ensimmäisen puoliskon tulokseen ovat vaikuttaneet osakkuusyhtiöiden heikko tulos, Opus360-kaupasta aiheutuneet rahoituskulut ja osa kertaluontoisista menoista sekä alihankinnan lisääntynyt käyttö ja Artemiksen tytäryhtiön, SPR Inc:in liiketoiminnan tappio.

Kansainvälisen talouskehityksen epävarmuudesta huolimatta yhtiö pitää koko vuoden tavoitteenaan positiivista tulosta. Koko vuoden liikevaihdon orgaaniseksi kasvuksi ennakoidaan 5-20 prosenttia kansainvälisestä talouskehityksestä riippuen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme