Mainos
Mainos

PSW: Asuntojen hinnat nousevat yhä

Kiinteistönvälittäjät odottavat asuntojen kallistuvan seuraavan puolen vuoden aikana edelleen varsinkin pääkaupunkiseudulla ja Tampereella, ilmenee PSW Kiinteistömaailman tuoreesta kiinteistönvälittäjäbarometrista.

Pääkaupunkiseudulla peräti 41 prosenttia kiinteistönvälittäjistä uskoo, että asuntojen hinnat ovat seuraavan puolen vuoden aikana edelleen nousussa. Hintojen laskuun uskoi vain noin 9 prosenttia vastanneista. Tampereen seudulla hintojen nousuun uskoo 45 prosenttia ja laskuun vain 5 prosenttia vastanneista.

Muuallakin maassa enemmistö vastaajista kallistui sille kannalle, että sekä omakoti- että kerrostaloasuntojen hinnat nousevat tai vähintään pysyvät ennallaan. Asuntokauppojen määrän ennakoidaan pysyvän suunnilleen ennallaan, mutta myyntiaikojen pitenevän.

PSW Kiinteistömaailma kartoittaa kiinteistömarkkinoiden näkymiä kahdesti vuodessa. Syksyn kyselyyn vastasi 269 kiinteistönvälittäjää 42 paikkakunnalta.
(STT)
Käy tutustumassa MTV3 Internetin Rakenteilla-palstaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme