Mainos
Mainos

PSW ennakoi rivi- ja omakotitalojen hintojen nousua

PSW Kiinteistömaailman tuoreen kyselyn mukaan kerrostalojen hintojen odotetaan pysyvän suunnilleen nykyisellään. Sen sijaan rivitalojen ja etenkin omakotitalojen hinnat ovat nousussa. Asuntotyyppien lisäksi myös alueelliset erot ovat suuria.

PSW Kiinteistömaailman toimitusjohtaja Paavo Aunola kertoi, että myös kerrostalojen hinnat näyttävät nousevat pääkaupunkiseudun ja muiden kasvukeskusten arvostetuilla alueilla. Muuten pääkaupunkiseutu ei poikkea muusta maasta keskimäärin. Kasvukeskuksista selvintä hintojen nousua ennustetaan Tampereen seudulle.

PSW Kiinteistömaailma teki kyselynsä nyt kymmenennen kerran. Siihen vastasi 240 ketjun kiinteistövälittäjää noin 40 paikkakunnalla. PSW Kiinteistömaailma on nyt Suomen toiseksi suurin kiinteistövälittäjä. Se toimii franchising-pohjalta eli itsenäisille yrittäjille myydään oikeus toimintaan. Ketjun keskusyksikön omistaa Leonia-pankki.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme