Mainos
Mainos

Punnitse ja Säästä -ketju vaihtaa nimeä – uusi nimi on It's Pure

Elintarvikeketju Punnitse ja Säästä vaihtaa nimeään. Uudeksi nimeksi tulee It's Pure, ja ensimmäinen uudella nimellä toimiva liike avaa ovensa tänään Tampereella.

Toimitusjohtaja Juuso Siron mukaan uusi nimi tuo mukanaan myös uusia tuotteita.

Ketjun valikoimiin tulee jatkossa entistä enemmän lisäaineettomia ja luomutuotteita. Ketju tarjoaa myös mahdollisuuden välttää ylimääräisiä pakkauksia.

– Ympäristötietoinen asiakas voi ostaa esimerkiksi pähkinät, myslit ja vaikka gluteenittomat jauhot omiin puhtaisiin astioihin ja säästää ympäristön lisäksi omaa kukkaroaan, Siro sanoo.

Ketjun perustanut Siro ja sijoittajat ostivat yhtiön takaisin itselleen ketjun konkurssin jälkeen vuonna 2015. Siro oli myynyt yhtiön kolme vuotta aiemmin.

Toiminta on Siron mukaan nyt tervehtynyt ja tälle vuodelle odotetaan positiivista liiketulosta. Ketjun 30 myymälästä kaksi kolmannesta toimii franchising-periaatteella ja kolmannes on yhtiön omia.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme