Mainos
Mainos

Puolustusvoimain komentaja on ehdolla UPM:n hallitukseen

Puolustusvoimain komentaja Ari Puheloinen on ehdolla UPM-Kymmenen hallitukseen. Asia ilmenee yhtiökokouskutsusta.

UPM-Kymmene Oyj:n yhtiökokous pidetään vasta ensi huhtikuussa, mutta yhtiö lähetti kokouskutsun tänään. Siitä ilmenee, että hallituksen uusi jäsenehdokas on  puolustusvoimain komentaja, kenraali Ari Puheloinen.

Hän on antanut suostumuksensa, mutta ilmoittanut, että voi osallistua yhtiön hallituksen työskentelyyn vasta 1.8.2014 alkaen. Puheloisen virkakausi puolustusvoimain komentajana päättyy 31. heinäkuuta 2014.  

Nykyisistä hallituksen jäsenistä Matti Alahuhta, Berndt Brunow, Piia-Noora Kauppi, Wendy E. Lane, Jussi Pesonen, Veli-Matti Reinikkala, Kim Wahl ja Björn Wahlroos valitaan ovat ehdolla uudelleen. He kaikki ovat antaneet suostumuksensa valintaan.

Finanssialan keskusliiton toimitusjohtajan Piia-Noora Kaupin asema Björn Wahlroosin puheenjohtamassa hallituksessa on aiheuttanut keskustelua. Wahlroos on myös Sammon ja Nordean hallitusten puheenjohtaja.Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot