Mainos
Mainos

Putin pitää kiinni ulkomaisista sijoittajista

Venäjän virkaa tekevän presidentin Vladimir Putinin mukaan Venäjän talouden krooninen epävakaus on saatava kuriin ulkomaisten sijoitusten ja talouden tervehdyttämisen takia.

Vladimir Putin

Putin sanoi eilen ORT-televisioyhtiön haastattelussa, että sijoittajat haluavat vakautta ja varmuutta.
-Jos jatkuvasti mennään vallankaappauksesta toiseen, ja jos aina eletään seuraavan sellaisen odotuksessa, kuka aikoo investoida, Putin kysyi.

Putinin mukaan Venäjälle ei investoida kunnolla ennen kuin maassa on luja ja vakaa poliittinen järjestelmä ja vahva markkinoita puolustava hallitus, joka luo investoinneille suotuisat edellytykset. Samoja ominaisuuksia Putin sanoi edellyttävänsä tulevalta presidentiltä, joka lienee hän itse. Putin sanoi, että tärkeintä maan talouden kehittämisessä on taata samat oikeudet kaikille, eikä yhdelläkään ryhmällä tai yrityksellä pitäisi olla erivapauksia.

Putinin mukaan Venäjälle on elintärkeää kehittää suhteitaan Kansainväliseen valuuttarahastoon ja Maailmanpankkiin, muttei tinkimällä periaatteistaan tai kerjäämällä.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme