Mainos
Mainos

Putkiremonttibuumi kukoistaa - varo huijareita

Putkiremonttifirmojen reipas lisääntyminen markkinoilla laskee yleisesti hintoja mutta myös remonttien tasoa. Viemäriremontteja tekevä yritys PutkiReformi kysyi suomalaisilta isännöitsijöiltä kokemuksia putkiremonteista.

Kilpailutilanteen kiristymiseen vaikuttaa putkiremonttien buumi, joka kaksinkertaistaa remonttien määrän kymmenessä vuodessa, arvelee PutkiReformi. Remonttitarve on houkutellut markkinoille myös tekijöitä, joiden taustat ja tekniikat ovat kyseenalaisia.

Puolet kyselyyn vastanneista isännöitsijöistä katsoo, että urakoitsijoiden antamien tarjousten vertailtavuus on vaikeutunut. Epäluotettavan putkiremonttiurakoitsijan voi koettaa tunnistaa tietyistä merkeistä. Epäilyjä herättävät yleiseen hintatasoon nähden liian halpa hinta, referenssien puute ja asioiden kiirehtiminen.

Luottamusta herättävät yritykset, jotka esimerkiksi myöntävät pitkät takuut ja joiden käyttämät menetelmät huomioidaan vakuutusyhtiöiden ehdoissa.

Kyselyyn vastasi toukokuussa 161 isännöitsijää.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme