Mainos
Mainos

Radiolinja tuplasi liikevaihdon - tulos yli kolminkertaistui

Radiolinja-konserni kasvoi viime vuonna melkein kaksinkertaiseksi ja paransi tulostaan vielä enemmän. Radiolinjan liikevaihto kasvoi 90 prosenttia vajaaseen 1,2 miljardiin ja tulos rahoituserien jälkeen yli kolminkertaistui 29:stä sataan miljoonaan markkaan. Tänä vuonna yhtiön johto arvioi liikevaihdon edelleen kasvavan voimakkaasti ja tuloksen kehittyvän hyvin.

Radiolinjan verkossa välitettiin puheliikennettä kaksi kertaa ja lyhytsanomaliikennettä kymmenen kertaa enemmän kuin vuotta aiemmin. Yhtiö toi markkinoille myös uutta teknologiaa hyödyntäviä palveluita, mm. tekstiviestipohjaisen internet-palvelun. Investoinnit GSM-verkkoon olivat 700 miljoonaa markkaa ja niitä aiotaan yhä lisätä.

Radiolinja-konserniin kuuluvat Radiolinja ja sen tytäryhtiöt Radiolinja Eesti ja Radiolinja Latvija sekä Globalstar Finland. Mäkitorppa Yhtiöt on Radiolinjan osakkuusyhtiö. Sen liikevaihto kasvoi 38 prosenttia liki 300 miljoonaan markkaan.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme