Mainos
Mainos

Raisio Chemicals irtisanoo 100

Raisio Yhtymän kemian toimialaryhmä kertoo jatkavansa toimintansa tehostamista ja se on käynnistänyt ohjelman, jolla tavoitellaan 15 miljoonan euron vuotuisia kustannussäästöjä. Säästötoimenpiteet kohdistuvat erityisesti kiinteisiin kustannuksiin ja hankintoihin maailmanlaajuisesti. Täysimääräisinä kustannussäästöjen arvioidaan toteutuvan ensi vuoden alusta. Lisäksi tavoitteena on parantaa pääoman käytön tehokkuutta ja pienentää käyttöpääomaa 15 miljoonalla eurolla.

Raisio Chemicals Oy on tänään jättänyt Suomen toimihenkilöitä koskevan yt-neuvottelukutsun. Neuvottelut käynnistyvät 22.4.2003 ja niiden myötä arvioidaan vähenevän noin 40 työpaikkaa. Raisio Chemicalsin kaikkien toimintojen yhteenlasketun vähennystarpeen arvioidaan olevan noin 100 henkilöä maailmanlaajuisesti. Kokonaishenkilöstömäärä on tällä hetkellä vajaa 1 200.

Käynnistettyjen toimenpiteiden myötä Raisio Chemicals sanoo pyrkivänsä sopeuttamaan toimintansa nykyiseen kysyntätilanteeseen, karsimaan päällekkäisyyksiä ja tehostamaan toimintaa sekä parantamaan selkeästi kannattavuuttaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme