Mainos
Mainos

Raisio teki tarjouksen ruotsalaisesta biotekniikkayrityksestä

Raisio on tehnyt tarjouksen ruotsalaisesta biotekniikkayrityksestä Diffchambista. Kaupan avulla Raision Life Sciences -liiketoimintaryhmä aikoo laajentaa toimintaansa elintarvike- ja rehudiagnostiikkaan funktionaalisten elintarvikkeiden ainesosien ohella.

-Diffchamb toimii monilla tärkeillä markkina-alueilla ja tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja sovelluksia elintarvikediagnostiikan nopeasti kasvavilla osa-alueilla, Raisio perusteli tarjoustaan.

Raisio tarjoaa Tukholman pörssistä noteeratusta Diffchambista 17,3 miljoonaa euroa, mikä on noin 50 prosenttia yhtiön eilistä pörssiarvoa enemmän. Diffchambin hallitus suosittaa kaupan hyväksymistä, ja yli 40 prosenttia yhtiön äänivallasta tukee tarjousta.

Tarjousaika alkaa 6. maaliskuuta ja päättyy 26. maaliskuuta. Diffchambin liikevaihto oli 10 miljoonaa euroa vuonna 2001. Tulos oli voitollinen. Henkilökuntaa yrityksessä oli viime vuoden lopussa noin 100.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme