Mainos
Mainos

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi syys-marraskuussa

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi 14 prosenttia.

rakennustyömaa

Rakennusyritysten liikevaihto oli Tilastokeskuksen mukaan marraskuussa päättyneellä kolmen kuukauden ajanjaksolla 14 prosenttia suurempi kuin vuoden 1999 vastaavana ajanjaksona. Kasvu oli huomattavasti nopeampaa kuin edellisvuonna.

Talonrakennusyritysten liikevaihto kasvoi syys-marraskuussa 16 prosenttia ja maa- ja vesirakennusalan yritysten liikevaihto 9 prosenttia vuotta aiempaan verrattuna. Rakennusyritysten maksama palkkasumma oli syys-marraskuussa 11 prosenttia suurempi kuin vuotta aiemmin. Talonrakennusalan palkkasumma kasvoi nopeammin kuin maa- ja vesirakennusalan.

Liikevaihto- ja palkkasummaindeksien laskenta perustuu verottajan arvonlisävero- ja työnantajasuoritustietoihin, joita täydennetään Tilastokeskuksen aineistolla. Laskennassa ovat mukana ne yritykset, joista on olemassa vertailukelpoiset tiedot kyseiseltä kuukaudelta ja edellisen vuoden vastaavalta kuukaudelta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme