Mainos
Mainos

Raskaana oleva Piia-Noora Kauppi finanssialan pomoksi

Kokoomuksen Piia-Noora Kauppi jättää Euroopan parlamentin. Hänet on nimitetty Finanssialan Keskusliiton (FK) uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään vuoden 2009 alussa. Toimitusjohtajan tehtäviä loppuvuoden ajan hoitaa varatoimitusjohtaja Esko Kivisaari.

Kauppi on toiminut lähes kymmenen vuotta kokoomuksen edustajana Euroopan parlamentissa. Hän on myös kokoomuksen europarlamenttiryhmän puheenjohtaja. Kauppi on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti. Kaupaptieteen opinnot Helsingin kauppakorkeakoulussa ovat Kaupin omien nettisivujen mukaan kesken.

Kaupin tilalle europarlamenttiin nousee Helsingin entinen ylipormestari Eeva-Riitta Siitonen.

– Olen viihtynyt Euroopan parlamentissa hyvin finanssiasioiden parissa, ja uudessa tehtävässäni voin nyt hyödyntää kokemustani muun muassa EU-tason rahoitusmarkkinalainsäädännöstä, Kauppi sanoo.

Ennen uuden työnsä alkua 33-vuotias Kauppi synnyttää syksyllä vielä kolmannen lapsensa. Perheen aikaisemmat lapset ovat syntyneet 2004 ja 2005. Kaupin aviomies Jussi Järvinen toimii veroasiantuntijana.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme