Mainos
Mainos

Rautakirja vahvistaa asemiaan rahapelimarkkinoilla

Rautakirja on ostanut 80 prosenttia maamme johtavasta pelituotteisiin keskittyneestä myymäläketjusta VeikkausRastista. Myyjinä ovat Veikko M. Vuorinen ja Slotline Oy. Veikko M. Vuorinen jatkaa VeikkausRasti-toimintaa harjoittavan YxPlus-yhtiön vähemmistöosakkaana ja yhtiön toimitusjohtajana.

- VeikkausRastin hankinta on johdonmukaista jatkoa Rautakirja- yhtymän kehittäessä ja laajentaessa perusliiketoimintaansa. VeikkausRasti tulee toimimaan erillisenä yhtiönä omalla nimellään ja sitä kehitetään erityisesti pelituotteiden jakelukanavana, kertoo Rautakirjan toimitusjohtaja Hannu Syrjänen yhtiön pörssitiedotteessa.

Yrityskaupan myötä Rautakirja vahvistaa asemiaan maan johtavana pelituotteiden myyjänä ja kasvattaa markkinaosuuttaan Veikkauksen peleissä kuudella prosenttiyksiköllä noin 43 prosenttiin.

VeikkausRasti-myymälöiden vuositason kassavaihto on lähes 500 miljoonaa markkaa ja liikevaihto noin 45 miljoonaa. Ketjuun kuuluu kaikkiaan 52 myymälää, joista viisi on yrittäjävetoista. Yhtiön palveluksessa on yli 200 työntekijää, jotka siirtyvät Rautakirja-konsernin palvelukseen vanhoina työntekijöinä marraskuun alussa, jolloin YxPlus-yhtiöstä tulee Rautakirjan tytäryhtiö.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme