Mainos
Mainos

Rautaruukin tulos jäi odotuksista

Rautaruukin alkuvuoden tulos jäi hieman markkinoiden odotuksia pienemmäksi. Tammi-maaliskuun tulos ennen veroja oli 140 miljoonaa euroa, mikä oli vuoden takaista vähemmän mutta parani edellisestä neljänneksestä 31 miljoonalla. Liikevaihto kasvoi hieman 939 miljoonaan euroon.

Ruukin ydinalueiden markkinatilanne on toimitusjohtaja Sakari Tammisen mukaan pysynyt hyvänä. Koko tänä vuonna yhtiö arvioi liikevaihtonsa kasvavan yli 10 prosenttia ja liikevoiton paranevan viime vuodesta.

Kasvua haetaan sekä yritysostoin että investoinnein. Ruukki on lisäämässä valmistuskapasiteettiaan merkittävästi erityisesti Venäjän ja itäisen Keski-Euroopan kasvavilla markkinoilla.

Yhtiö on kertonut rakentavansa Moskovan lounaispuolelle Obninskin kaupunkiin 13 miljoonaa maksavan teräspalvelukeskuksen, jonka avulla yhtiö pystyy palvelemaan entistä paremmin myös konepajateollisuutta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme