Mainos
Mainos

Rautaruukki antoi positiivisen tulosvaroituksen

Terästuotteiden hintojen nousu on kompensoinut kohonneita raaka-ainekustannuksia. Rautaruukki julkistaa osavuosikatsauksensa parin viikon päästä.

Rautaruukki on ilmoittanut, että sen ensimmäisen vuosipuoliskon tuloksesta on tulossa odotuksia parempi. Alustavien tietojen mukaan yhtiön liikevoitto tammi-kesäkuulta on noin 190 miljoonaa euroa.

Terästuotteiden kysyntä on kasvanut vuoden ensimmäisellä puoliskolla, ja erityisesti toisella vuosineljänneksellä menekki on ollut vahvempaa kuin aiemmin odotettiin.

Tiedotteessaan yhtiö toteaa, että "hyvänä jatkuneen markkinatilanteen ansiosta myynnin katetasoa on kyetty parantamaan karsimalla heikoiten kannattavaa myyntiä".

Terästuotteiden hintojen nousu on kompensoinut kohonneita raaka-ainekustannuksia. Positiivisen tulosvaroituksen myötä yhtiön kurssi kohosi kaupankäynnissä pari prosenttia.

Rautaruukki julkistaa osavuosikatsauksensa parin viikon päästä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme