Mainos
Mainos

Rautaruukki Metform vähentää 42 ihmistä

Rautaruukki-konsernin henkilöstövähennykset jatkuvat.

Yhtiö ilmoittaa vähentävänsä Metform-ryhmänsä Suomen-tehtailta 42 ihmistä. Työsuhteet päättyvät lähiviikkoina. Osa työntekijöistä irtisanotaan. Loput lähtevät eläkejärjestelyjen ja luonnollisen poistuman kautta tai kun tilapäiset työsuhteet päättyvät.

Metformin vähennykset koskevat kaikkia Suomen-tehtaita. Tehtaat sijaitsevat Oulaisissa, Pulkkilassa, Hämeenlinnassa ja Hangossa. Metformin Hämeenlinnassa sijaitsevan pääkonttorin osalta yt-neuvottelut saadaan päätökseen myöhemmin tammikuussa.

Rautaruukki ilmoitti marraskuussa vähentävänsä 670 henkilöä Rautaruukin Steel-, Metform- ja Teräspalvelu -ryhmistä. Viime viikolla kerrottiin, että Steel-ryhmän palveluksesta lähtöpassit saa 565 henkilöä, joista 87 irtisanotaan ja loput lähtevät muun muassa eläkejärjestelyin. Aiemmin on vähennetty Norjan Metformin tehtaalta 80 henkilöä ja Rautaruukin Teräspalvelu-ryhmän Kouvolan palvelukeskuksesta 20 henkilöä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme