Mainos
Mainos

Ravintolayritys ostaa osuuden Superparkista

Ravintola-alan yhtiö Restamax Oyj sijoittaa sisäaktiviteettipuistoja operoivaan SuperPark Oy:hyn. Sijoituksella Restamax kertoo laajentavansa toimintaansa lasten ja nuorten liikkumiseen sekä perheiden yhdessäoloon.

Restamax tulee suunnatulla osakeannilla SuperPark Oy:n omistajaksi 19 prosentin omistusosuudella. Yhtiöt ovat sopineet, että Restamaxilla on mahdollisuus halutessaan kasvattaa omistusosuuttaan SuperParkissa.

– Restamax on hyvin johdettu yhtiö ja loistava pörssiin päätynyt kasvutarina. Tavoitteenamme on kiihdyttää SuperParkin kasvua ja kansainvälistymistä lähivuosien aikana. Tulemme lähikuukausina julkistamaan uusia hankkeita Suomeen ja ulkomaille, kertoo SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen tiedotteessa.

Tanskanen jatkaa yrityksen suurimpana omistajana hieman yli 21 prosentin omistusosuudella.

SuperParkit toimialaa on lapsille ja nuorille suunnattu viihteellinen liikunta. SuperParkin tarina alkoi vuonna 2012 Vuokatista, jonne avattiin maailman suurin Angry Birds Activity Park. SuperPark on laajentunut jo Ouluun, Vantaalle sekä Kuopioon. SuperPark on julkistanut avaavansa sisäaktiviteettipuistot Turkuun Holiday Club Caribian yhteyteen ja Tampereen Särkänniemeen vuoden 2016 aikana.

SuperParkin päättyneen tilikauden liikevaihto oli reilut 6 miljoonaa euroa, kuluvan tilikauden arvioidaan olevan noin 9 miljoonaa euroa ja seuraavan jo 15–20 miljoonaa euroa.

Muokattu 12.1. otsikkoa ja kuvaa. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme