Mainos
Mainos

Ruokatalo teki vuoden kuluttajateon

Kuluttajaliitto perusteli valintaansa HK:n leikkelepakkauksien selkeillä merkinnöillä.

Elintarvikekonserni HK Ruokatalo sai tänään Suomen Kuluttajaliiton myöntämän Vuoden Kuluttajateko -tunnustuspalkinnon. Liitto perustelee valintaansa sillä, että HK Ruokatalo paransi viime vuonna valmisruoka-, salaatti- ja leikkelepakkauksiensa luettavuutta.

Kuluttajia kiinnostavat pakkausmerkinnöissä eniten päiväysmerkinnät, jotka HK Ruokatalon uusituissa pakkauksissa ovat näkyvästi tuotteen kannessa. Niin ikään rasvapitoisuus ja onko tuote kevyt, laktoositon vai gluteeniton, ovat selvästi esillä. Kannessa kerrotaan myös selvästi tuotteen säilytyslämpötila ja kuumentamistapa.

Suomen Kuluttajaliitto palkitsee vuosittain yrityksiä, yhteisöjä tai yksityisiä ihmisiä, jotka ovat toimineet erityisen kiitettävästi suomalaisten kuluttajien hyväksi. Paikallissarjan palkinnot menivät Kotkan Seudun Kuluttajayhdistykselle ja Pirkkalan Kuluttajille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme