Mainos
Mainos

Ruotsalaislehti: Nokian ex-pomo Vanjoki ehdolla TeliaSoneran johtoon

Ruotsalaislehti Svenska Dagbladet on listannut neljä mahdollista kandidaattia teleoperaattori TeliaSoneran toimitusjohtajan paikalle. Yksi näistä on Nokian entinen varatoimitusjohtaja Anssi Vanjoki.

Muut lehden nimeämät ehdokkaat ovat kilpailija Tele2:n entinen toimitusjohtaja Lars-Johan Jarnheimer, TeliaSoneran hallituksen jäsen Jon Risfelt ja yhtiön entinen varatoimitusjohtaja Marie Ehrling.

MTV3 Uutiset tavoitti Vanjoen, mutta hän ei ota kantaa huhuihin suuntaan tai toiseen.

Ruotsalaislehden mukaan Vanjoki on neljästä nimestä tuntemattomin, mutta raskaan sarjan tekijä kansainvälisessä televiestintämaailmassa. Suomalaista kuvaillaan myös karismaattiseksi johtajaksi.

Lehti arvioi, että TeliaSoneran hallituksessa istuva Nokian entinen toimitusjohtaja Olli-Pekka Kallasvuo puoltaisi mielihyvin ajatusta.

Nykyisen toimitusjohtajan Lars Nybergin sopimus päättyy ensi vuoden joulukuussa, ja uuden toimitusjohtajan hakuprosessi on jo aloitettu.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme