Mainos
Mainos

Ruotsi: TeliaSoneralle sakot kilpailulakien rikkomisesta

Ruotsin kilpailuvirasto on jo toista kertaa vuoden sisällä TeliaSoneran kimpussa. Nyt yhtiötä epäillään lakien rikkomisesta kiinteiden puhelinlinjojen markkinoinnissa.

Ruotsin kilpailuvirasto vaatii teleoperaattori TeliaSoneraa maksamaan 4,6 miljoonan euron sakot kilpailulakien rikkomisesta. Virasto on nostanut asiasta oikeusjutun Tukholmassa.

TeliaSoneraa syytetään kilpailulakien rikkomisesta kiinteiden puhelinlinjojen markkinoinnissa. Viraston mukaan TeliaSonera tarjosi tilauksensa peruuttamisesta ilmoittaneille asiakkailleen parempia ehtoja kuin muille asiakkaille.

Ruotsin kilpailuvirasto on TeliaSoneran kimpussa jo toista kertaa vuoden sisällä. Viime vuonna se syytti TeliaSoneraa kilpailulakien rikkomisesta laajakaistamarkkinoilla.

Päivä oli muutenkin synkkä TeliaSoneralle, sillä luottoluokitusyhtiö Standard&Poor's laski yhtiön lainojen luokitusta. Se vetosi mm. matkapuhelinalan rajuun hintakilpailuun Suomessa. TeliaSoneran mukaan S&P:n päätöksellä ei ole merkittävää vaikutusta yhtiön luottokustannuksiin.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme