Mainos
Mainos

Ruukki Groupin tulos painui tappiolliseksi

Ruukki Groupin tulos romahti vuoden toisella neljänneksellä. Yhtiön voitto ennen veroja oli 1,9 miljoonaa euroa tappiollinen, kun se vuotta aiemmin oli 2,7 miljoonaa euroa. Konsernin sahatoimintojen kannattavuus on ollut alkuvuonna selvästi heikompaa kuin vuosi sitten. Siihen ovat vaikuttaneet yhtiön mukaan kustannusten nousu ja heikentynyt markkinatilanne.

Yhtiön mukaan puunjalostusalan näkymät tälle vuodelle ovat aiemmin arvioitua vaatimattomammat. Yhtiö odottaakin, että jatkuvien toimintojen liikevoitto jää tänä vuonna tappiolliseksi. Kromitoiminnan yritysjärjestelyt voivat yhtiön mukaan toteutuessaan kuitenkin parantaa merkittävästi loppuvuoden kannattavuutta.

Konserni odottaa liikevaihtonsa kasvavan tänä vuonna 250 miljoonaan euroon. Huhti-kesäkuussa konsernin liikevaihto kasvoi 52 miljoonasta eurosta 60 miljoonaan euroon.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme