Mainos
Mainos

S-Pankki: Inhimillinen virhe vei maksun kahteen kertaan

S-Pankki on veloittanut pankkikorttimaksuja eilen kahteen kertaan. Virhe koskee noin 70 000:ta asiakasta. Virheellisesti laskutetut maksut luvataan palauttaa jo tänään klo 12:een mennessä.

- Kyseessä on, ikävä kyllä, inhimillinen virhe, ei tietokonevirhe, joten meidän on helppo varmistaa, ettei näin käy toista kertaa, S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula pahoittelee.

Ylihurulan mukaan virhe huomattiin heti tänä aamuna, kun S-Pankissa käytiin läpi eilisen tilioteajoja. Myös asiakkaat ehtivät jo olla yhteydessä pankkiin.

- Korjaamme asian klo 12:een mennessä. Korjaus näkyy tiliotteissa ja jo nyt verkkopankissa. Yksi tapahtuma on näkynyt kahteen kertaan. Lisäämme sinne hyvitystapahtuman, joka näkyy plussana. Tästä ei tule mitään seuraamuksia asiakkaalle, vaikka tili olisi mennyt miinukselle. Eli tilinylitysmaksuja ei tule, Ylihurula sanoo.

Virhe koskee 70 000:ta asiakasta ympäri Suomen.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme