Mainos
Mainos

S-Ryhmä alkaa maksaa enemmän bonuksia 2 miljoonalle suomalaiselle – alkoholista ei saa enää senttiäkään

Usea S-ryhmän osuuskauppa kertoo uudistavansa asiakasomistajiensa saamia bonuksia. Bonustaulukoitaan muutetaan niin, että korkeimman bonustason saavuttamisen raja alenee. Yrityksen tiedotteen mukaan bonusuudistus koskee kahta miljoonaa suomalaista.

Käytännössä S-ryhmän yhdenmukaistaa kaikkien osuuskauppojen bonustaulukot, kun aikaisemmin taulukoissa oli osuuskauppakohtaisia eroja.

Täyden viiden prosentin saa viimeistään huhtikuun alusta alkaen kaikissa alueosuuskaupoissa 900 eurolla, kun tähän mennessä kuukausittain on pitänyt käyttää joko 900, 1200 tai 1500 euroa.

Myös muiden ylimpien bonusportaiden eurorajat laskevat. 

Bonus on S-ryhmän asiakasjärjestelmässä käytetty etu, jossa rahaa saa takaisin sen mukaan, kuinka suurella summalla rahaa käyttää yrityksen kaupoissa. 

Bonusjärjestelmä muuttuu huomisesta alkaen myös siten, että alkoholituotteiden ostamisesta ei saa rahallista etua. Tupakkatuotteista sama etu on poistunut jo aikaisemmin.

S-ryhmä tiedotti eilen, että sen toimipisteissä voi ensi syksystä alkaen maksaa MobilePay-sovelluksella.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme