Mainos
Mainos

Saarikangas telakkaryhmän johtoon

Kvaerner Masa-Yardsin toimitusjohtaja Martin Saarikangas on tammikuun alusta alkaen nimitetty koko Kvaerner-yhtymän uudeksi telakkaryhmän johtajaksi.

Saarikangas tulee jatkamaan Kvaerner Masa-Yards Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja pääjohtajana. Kvaerner julkaisi nimitysuutisen aamulla, ja kertoi samassa yhteydessä, että nimityksen aiheuttamista muutoksista kerrotaan lähiaikoina.

Masan Turun telakka seisoo

Työt Kvaerner Masa-Yardsin Turun telakalla ovat edelleen pysähdyksissä. Poissa töistä on noin 2000 telakan työntekijää. Pääluottamusmies Jarmo Kallio kertoi, että työntekijät arvioivat tilanteen ja töihin paluun uudelleen huomenna aamulla.

Työntekijät marssivat ulos telakalta perjantaina vastalauseeksi, kun Masa-Yards myi Turussa alihankkijoille laivojen sähkötyöt ja siivouksen. Kallion mukaan asiasta keskustellaan myös liittotasolla. Masa-Yardsin Helsingin telakallakin on esillä niin sanottu toimintatavan muutos. Työntekijät pelkäävät, että se johtaa samanlaisiin toimiin kuin Turussa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme