Mainos
Mainos

Sähköisenkaupan seminaari jatkuu Turussa

Turussa jatkuu OECD:n suuri kokous "Dismantling the Barriers to Global Electronic Commmerce". Puhujina on suuri joukko kv. huippuja Jorma Ollilasta IBM-johtajiin. Mukaan on myös maailman huippupoliitikkoja.

OECD:n konferenssissa keskustellaan mm. sähköisestä kaupankäynnistä ja sen kansainvälisestä yhteistyöstä ja rajoista. Ajankohtaisia kysymyksiä myös teleinfrastruktuurin ja vaihtoehtoisten infrastruktuurin käyttö, tullien periminen tietoverkoissa, sähköisen kaupankäynnin verottaminen, kuluttajasuojalain takaaminen kansainvälisessä kaupankäynnissä sekä tietoturva.

OECD arvioi teollisuusmaiden talouselämän yhdistyvän lähivuosina maailmanlaajuiseen informaatiotalouteen ja sähköiset ostokset ovat pian arkipäivää. Yhdysvallat puolestaan ajaa internetistä globaalin talouden villiä länttä, jossa sääntely on mahdollisimman vähäistä. EU:n komissio on myös kääntymässä samalle kannalle.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme