Mainos
Mainos

Salomon Brothersista IVOn neuvonantaja

Imatran Voima IVO ilmoitti tänään valinneensa kansainvälisen pankkiiriliike Salomon Brothers Internationalin neuvonantajakseen, kun se arvioi IVOn ja Nesteen yhteistyömahdollisuuksia.

Valtionyhtiöiden yhdistämistä tai jotakin muuta yhteistyömallia lähdettiin etsimään julkisesti viime kuun puolivälissä. Samalla valtio-omistajan edustaja kauppa- ja teollisuusministeriö kertoi tutkivansa valtion omistuksia yhtiöissä.

IVOn oman neuvonantajan tehtävänä on tutkia erilaisia yhteistyövaihtoehtoja IVOlaisesta näkökulmasta. Selvityksen on määrä valmistua niin, että ministeriö voi ottaa kantaa asioihin elokuun lopussa. Myös Nesteellä ja ministeriöllä on omat neuvonantajansa, jotka tutkivat erilaisia yhteistyömalleja. Nesteelle selvityksiä tekee kansainvälinen konsulttiyritys Dressner Kleinwort Benson.

Ministeriöllä avustajia on kolme. Kotimainen Conventum tutkii asiaa kokonaisuudessaan. IVO on kansainvälisen SP Warburgin tutkinnassa ja Neste Morgan & Stanleyn.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme