Mainos
Mainos

Sammon tuloskunto jäi hieman odotuksista

Sampo tahkosi alkuvuonna hieman markkinaodotuksia heikomman tuloksen. Finanssimyräkän värittämällä vuosineljänneksellä Sammon tulos ennen veroja oli reilut 140 miljoona euroa.

Sammon konsernijohtaja Björn Wahlroos luonnehti osavuosikatsauksen yhteydessä julkistetussa videoviestissään alkuvuoden tulosta hieman tylsäksi, se ei loistanut positiivisesti, mutta negatiivisiakaan yllätyksiä ei ollut.

Konsernin vahinkovakuutusbisneksen eli Ifin tulos ennen veroja oli tammi-maaliskuussa 64 miljoonaa euroa. Vakuutusyhtiöissä huomion keskipisteenä oleva yhdistetty kulusuhde heikentyi aavistuksen, mutta oli edelleen napakasti tasan 94.

Sammon henkivakuutusbisneksen tulos ennen veroja oli 64 miljoonaa euroa. Wahlroosin mukaan henkivakuutuspuolella myyntiä on heikentänyt Sampo Pankin it-ongelmat. Sampo myi Sampo Pankin Danske Bankille reilu vuosi sitten.

-Pankin ihmisillä näyttää olevan muutakin tekemistä, kuin myydä henkivakuutuksia, Wahlroos sanoi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme