Mainos
Mainos

Samsung Nokiaa suositumpi Venäjällä

Nokia on menettänyt asemansa Venäjän suosituimpana kännykkämerkkinä. Kilpailutilanne on tiukentunut viime aikoina entisestään Venäjän kasvavilla kännykkämarkkinoilla. Nokian pahin kilpailija Venäjällä ei ole Apple vaan eteläkorealainen Samsung, joka on nyt Venäjällä Nokiaa suositumpi.

Ominaisuuksiensa puolesta samaa tasoa oleva Samsung on monesti halvempi ja monien mielestä tyylikkäämpi. Lisäksi Samsungeissa on tällä hetkellä vähemmän havaittuja vikoja kuin Nokian puhelimissa.

Amerikkalaisen Applen tulosta Venäjän markkinoilla heikentää se, että venäläiset ostavat runsaasti edullisia piraatti-iPhoneja Aasiasta.

Venäjän älypuhelinten myynti on yli kaksinkertaistunut viime vuodesta. Älypuhelimia ostettiin tämän vuoden ensimmäisen puolikkaan aikana peräti 2.8 miljoonaa kappaletta, kun viime vuonna vastaava luku oli vain 1.3 miljoonaa.

(MTV3)

Katso Maarit Roihan juttu Moskovasta (Kymmenen uutiset 25.10.2011)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme