Mainos
Mainos

Samu-Jussi Koskesta Marimekon taiteellinen johtaja

Marimekon vaatetustuotelinjan taiteelliseksi johtajaksi on nimitetty muotoilija Samu-Jussi Koski ja sisustustuotelinjan taiteelliseksi johtajaksi taiteen maisteri Minna Kemell-Kutvonen.

Samu-Jussi Koski, 32, on työskennellyt Marimekon vaatesuunnittelijana vuodesta 2004. Hän valmistui Lahden muotoiluinstituutin muoti- ja vaatetussuunnittelun linjalta 2001.

Minna Kemell-Kutvonen, 39, on toiminut Marimekossa eri tehtävissä vuodesta 1992. Viimeksi hän on työskennellyt sisustustuotelinjan mallistotiimin vetäjänä. Kemell-Kutvonen valmistui taiteen maisteriksi Taideteollisen korkeakoulun muotoilun osastolta 2005.

Koski ja Kemell-Kutvonen toimivat Marimekkoon perustettavan luovan tiimin vetäjinä. Tiimin tehtävänä on vastata Marimekon taiteellisesta linjasta ja designstrategiasta sekä koordinoida eri tuotelinjojen suunnittelua. Luova tiimi raportoi toimitusjohtaja Mika Ihamuotilalle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme