Mainos
Mainos

Sanoma-WSOY:n tuplasi alkuvuoden tuloksensa

Sanoma-WSOY:n alkuvuoden tulos yli kaksinkertaistui vuoden takaisesta. Tammi-maaliskuun tulos rahoituserien jälkeen oli nyt 306 miljoonaa markkaa, kun sitä vuotta aiemmin kertyi 139 miljoonaa markkaa.

Sanomatalo Helsingissä

Yhtiön mukaan huima tulosparannus johtui ennen muuta rahoitus- ja sijoitustoiminnan poikkeuksellisen hyvistä tuotoista. Konsernin osista Rautakirja ja Helsinki Media paransivat tulostaan selvästi. Myös Sanoma-WSOY:n liikevaihto kasvoi yli kymmeneksellä, 1,84 miljardista vajaaseen 2,1 miljardiin markkaan. Koko tämän vuoden aikana Sanoma-WSOY arvioi liikevaihdon nousevan 8,5 miljardiin markkaan ja tuloksen ennen rahoituseriä paranevan.

Sanoma-WSOY kertoi tänään myös, että se muodostaa nykyisistä liiketoiminnoistaan kaksi uutta tytärkonsernia. Niistä toinen keskittyy sähköiseen ja uuteen mediaan ja toinen aikakauslehtien kustantamiseen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme