Mainos
Mainos

Santasalo-JOTin tulos kääntyi tappiolle

Konepaja- ja metalliyhtiö Santasalo-JOT -konsernin tammi-maaliskuun tulos rahoituserien jälkeen kääntyi 2,4 miljoonaa euroa tappiolle, kun vuosi sitten vastaavaan aikaan yhtiön tulos oli 1,1 miljoonaa euroa plussan puolella.

Tänään julkistamassaan osavuosikatsauksessa yhtiö odottaa, että markkinat alkavat piristyä loppuvuodesta. Yhtiö huomauttaa kuitenkin, että ajankohtaa ja elpymisen vauhtia on vaikea ennustaa. Markkinatilanteen kehitystä konsernin tämän vuoden toimintaan on vielä vaikea arvioida, yhtiö huomauttaa tiedotteessaan.

Santasalon saatujen tilausten määrä jäi tammi-maaliskuussa 65,1 miljoonaan euroon, kun vuosi sitten samaan aikaa tilausten määrä oli 83,9 miljoonaa euroa. Maaliskuun lopussa uusien tilausten määrä oli 53,1 miljoonaa euroa, viime vuoden maaliskuussa summa oli 68,5 miljoonaa euroa.

Santasalo-JOT -konsernin ensimmäisen vuosineljänneksen liikevaihto jäi 66,1 miljoonaan euroon, kun vuotta aiemmin liikevaihtoa oli kertynyt 75,3 miljoonaa euroa.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme