Mainos
Mainos

Särkänniemen delfinaariossa yt:t – "Asenneilmasto muuttunut"

Tampereen Särkänniemi käynnistää selvityksen delfinaarioliiketoiminnasta ja aloittaa siihen liittyvät yt-neuvottelut. Neuvottelut koskevat enintään yhdeksää henkilöä.

Syy delfinaarioliiketoiminnan vaihtoehtojen pohdintaan on delfinaarion pitkään jatkunut tappiollisuus.

– Delfinaarion asiakastyytyväisyys on edelleen erittäin korkea, mutta kävijämäärät ovat olleet jo vuosia laskussa. Delfinaariokäyntien määrä väheni myös kesällä 2015, vaikka Särkänniemen kokonaiskävijämäärä on noussut noin kymmenen prosenttia viime vuodesta, sanoo toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

– Vaikka delfinaariossa käyvät asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä, tosiasia on myös se että vuosikymmenten aikana asenneilmasto delfinaariotoimintaa kohtaan on muuttunut, Seppälä jatkaa.

Seppälä kertoo, että koko delfinaarion toiminta arvioidaan nyt uudelleen.

– Nyt kartoitamme eri vaihtoehtoja liiketoiminnan, henkilökunnan ja eläinten osalta. Lopputulemaa emme pysty ennakoimaan millään tavalla ennen kuin yt-neuvotteluprosessi on saatu päätökseen.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot