Mainos
Mainos

Särkänniemen delfinaariossa yt:t – "Asenneilmasto muuttunut"

Tampereen Särkänniemi käynnistää selvityksen delfinaarioliiketoiminnasta ja aloittaa siihen liittyvät yt-neuvottelut. Neuvottelut koskevat enintään yhdeksää henkilöä.

Syy delfinaarioliiketoiminnan vaihtoehtojen pohdintaan on delfinaarion pitkään jatkunut tappiollisuus.

– Delfinaarion asiakastyytyväisyys on edelleen erittäin korkea, mutta kävijämäärät ovat olleet jo vuosia laskussa. Delfinaariokäyntien määrä väheni myös kesällä 2015, vaikka Särkänniemen kokonaiskävijämäärä on noussut noin kymmenen prosenttia viime vuodesta, sanoo toimitusjohtaja Miikka Seppälä.

– Vaikka delfinaariossa käyvät asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä, tosiasia on myös se että vuosikymmenten aikana asenneilmasto delfinaariotoimintaa kohtaan on muuttunut, Seppälä jatkaa.

Seppälä kertoo, että koko delfinaarion toiminta arvioidaan nyt uudelleen.

– Nyt kartoitamme eri vaihtoehtoja liiketoiminnan, henkilökunnan ja eläinten osalta. Lopputulemaa emme pysty ennakoimaan millään tavalla ennen kuin yt-neuvotteluprosessi on saatu päätökseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme