Mainos
Mainos

Sasi: Hallitus tyytyväinen Soneran ja Telian fuusioon

Suomen hallitus luottaa siihen, että Soneran ja Telian yhdistymisessä syntyy vakaa kasvuyhtiö, josta tulee kiinnostava toimija telemarkkinoiden jatkojärjestelyissä.

Liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasi selvitti tänään eduskunnalle Suomen taloushistorian suurinta fuusiota, jossa hallitus on toiminut eduskunnan antaman valtuuden nojalla. Sasin mukaan hallitus uskoo uuden yhtiön strategiaan, kasvuun ja positiiviseen arvonmuodostukseen. Sasi korosti, että telealalla kasvu ja arvonlisäys ovat mahdollisia vain kansainvälisillä markkinoilla. Soneran tapaiselle yhtiölle se on mahdollista vain liittoutumalla.

Sasin mukaan liittoutumalla saadaan huomattavat yhdistämishyödyt. Sitä vastoin yksin jääden Soneran strategia olisi rajautunut paljolti vain kotimaan liiketoimintaan, ja kehitysmahdollisuudet olisivat jääneet rajallisiksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme