Mainos
Mainos

Satama Interactiven kannattavuus parani

Satama Interactiven alkuvuoden liikevaihto putosi 16,8 miljoonasta eurosta 11,4 miljoonaan euroon. Tulos kuitenkin parani 1,1 miljoonan euron tappiosta 0,2 miljoonan tappioon.

Satama kertoo, että liikevaihdon putoamisen taustalla on ensisijaisesti kannattamattomista toimipisteistä ja toimeksiannoista luopuminen. Yhtiön aiemmin ennakoiman käsityksen mukaisesti kysyntä kuluvan vuoden aikana on pysynyt varovaisena.

Suomen toiminnan kannattavuuden ja markkina-aseman edelleen vahvistaminen ja kaikkien kolmen ulkomaisen yksikön saaminen kannattavaksi ovat Sataman tärkeimmät lähiajan tavoitteet. Satama pitää positiivisen tuloksen saavuttamista vuonna 2002 edelleen mahdollisena. Tämä edellyttää kuitenkin, että telecom-sektorin investointimahdollisuudet eivät olennaisesti heikkene tämänhetkisestä. Sataman vakavaraisuus ja rahoitusasema on vahva, eikä yhtiö tarvitse kuluvan vuoden aikana lisärahoitusta, ythiö ilmoittaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme