Mainos
Mainos

Seisokit pudottivat Santasalo-JOT:n tulosta

Teollisuuden voimansiirron vaihteita toimittavan Santasalo-JOT-konsernin tammi-syyskuun tulos rahoituserien jälkeen tippui 30 miljoonaan markkaan, kun edellisvuoden vastaavalla jaksolla tulos oli 47 miljoonaa. Osakekohtainen tulos supistui 2,18 markkaan, kun se vuotta aiemmin oli 4,54 markkaa. Yhtiön osavuosikatsauksen mukaan tulosta rasittavat JOT Components -alakonsernin kesän käynnistys- ja kunnossapitoseisokkien aiheuttamat ylimääräiset kertakustannukset.

Santasalon tammi-syyskuun liikevaihto lisääntyi 1,3 miljardiin markkaan edellisvuoden 899 miljoonasta. Yhtiön mukaan liikevaihdon kasvu oli seurausta hyvästä markkinakehityksestä ja viime vuonna toteutetuista konsernirakenteen muutoksista. Konsernin tilauskertymä kasvoi 1,36 miljardiin markkaan edellisvuoden 998 miljoonasta.

Koko Santasalo-JOT -konsernin markkinatilanteessa ei odoteta tapahtuvan suurta muutosta vuoden lopun aikana, yhtiö sanoo tiedotteessaan.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme