Mainos
Mainos

SEO aikoo aloittaa polttoaineen tuonnin ulkomailta

Suomalainen Energiaosuuskunta SEO valmistautuu aloittamaan liikennepolttoaineiden tuonnin lännestä. Eileen myöhään iltaan venynyt ylimääräinen osuuskuntakokous antoi hallitukselle ja hallintoneuvostolle valtuudet tehdä lopullinen päätös.

Toimitusjohtaja Kid Kyrklund uskoo päätöksen syntyvän muutaman viikon sisällä. Varsinaiseen tuontiin päästäneen kevättalvella, kun on saatu aikaan sopimukset sekä kunnostettu terminaalia Haminassa.
-Investointi maksaa miljoonia, mutta ei kymmeniä miljoonia. Toimitusjohtaja Kyrklundin mukaan SEO on saanut maahantuonnista arvokasta kokemusta, kun tänä vuonna aloitettiin polttoöljyn tuonti Venäjältä. Hänen mukaansa hinnassa on voitettu niin paljon, että se helpotti ratkaisua laajentaa omaa tuontia.

SEO-kauppiaat myyvät vuodessa noin 200 miljoonaa litraa liikennepolttoaineita, jotka on tähän asti hankittu Nesteeltä. Oma tuonti palvelisi lähinnä eteläisen Suomen SEO-asemia.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme