Mainos
Mainos

Setecille suurtilaus Kuwaitista

800 000 sim-kortin tilaus on yksi maailman suurimmista tämän sim-korttityypin kaupoista.

Muun muassa passien ja setelien painamisesta tunnettu Setec on saanut tilauksen peräti 800 000 sim-kortin valmistamisesta kuwaitilaiselle teleoperaattorille. Kaupan arvoa ei kerrottu.

Sim-kortit on määrä toimittaa Wataniya Telecomille tämän vuoden aikana. Toimitettavat kortit ovat tyyppiä, joka mahdollistaa muun muassa luotettavan asioinnin ja maksamisen kännykän avulla. Kyseessä on yksi maailman suurimmista tämän sim-korttityypin kaupoista.

Wataniya Telecomin toimitusjohtaja on viime syyskuusta asti ollut TeliaSoneran entinen varatoimitusjohtaja Harri Koponen.

Yhä useammat teleoperaattorit edellyttävät sim-korteiltaan korkeaa turvallisuutta, jonka ansiosta matkapuhelimia voidaan hyödyntää monipuolisesti ja joustavasti myös erilaisten verkkopalvelujen käytössä, Setecin Telecom & Media -liiketoimintayksikön johtaja Tapio Vailahti arvioi yhtiön tiedotteessa tänään.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme