Mainos
Mainos

Siemens Netronin omistajaksi

Siemens osti eilen Netronin, joka on erikoistunut tieverkkojen rakentamiseen ja tietojärjestelmien integrointiin liittyviin palveluihin. Netronin myivät sen kuusi yksityistä osakkeenomistajaa, Siemens kertoo tiedotteessaan, jossa ei mainita kauppahintaa.

Netronin liiketoiminta muodostuu pääosin LAN- ja WAN-verkkojen suunnittelu- ja toteutusprojekteista. Yrityskaupan jälkeen Siemens omistaa Netronin täysin. Netronin osto vahvistaa Siemensin tarjontaa ja osaamista erityisesti yritysten tietoverkkojen ja puhe/data-ratkaisujen kokonaistoimittajana ja -integraattorina. Siemensin puhelintekniikan osaaminen ja tutkimus- ja tuotekehitysresurssit sekä rahoituspalvelut täydentävät Netronin tietoverkko-osaamista Suomessa.

Netronin viime vuoden liikevaihto on 44 miljoonaa markkaa ja henkilöstömäärä 20. Siemens-yhtiöiden liikevaihto Suomessa on noin kaksi miljardia markkaa ja henkilöstömäärä on noin 1 400.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme