Mainos
Mainos

Siemensin kännyköiden myyntihuhut vahvistuivat

Siemensin arvioidaan myyvän tappiollisen matkapuhelinyksikkönsä pian. Mahdollisiksi ostajiksi on mainittu mm. kiinalainen Ningbo Bird ja korealainen LG Electronics.

Siemensin hallintoneuvosto keskustelee tänään tappiollisen matkapuhelinyksikön kohtalosta, vahvistaa yhtiön edustaja. Hallintoneuvosto pitää asiasta puhelinkokouksen, sillä sen seuraava säännönmukainen kokous on vasta heinäkuussa.

Saksalainen sanomalehti Frankfurt Allgemeine kertoi eilen, että Siemens ilmoittaa yhteisyrityksen perustamisesta jonkin aasialaisvalmistajan kanssa tiistaina. Siemensin edustaja sanoi, ettei hän osaa sanoa, päättääkö hallintoneuvosto jostakin tänään tai onko asiasta jotakin ilmoitettavaa.

Siemens kertoi viime vuoden lopulla, että se harkitsee tappiollisen matkapuhelinyksikkönsä myyntiä. Yksikkö on päätetty irrottaa erilliseksi yhtiöksi, jotta se olisi helpompi myydä tai yhdistää johonkin muuhun matkapuhelinvalmistajaan. Siemensin matkapuhelinten mahdollisiksi ostajiksi on mainittu mm. kiinalainen Ningbo Bird ja korealainen LG Electronics.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme