Mainos
Mainos

Sijoittajat kiinnostuneita HPY:stä

Useat sijoittajat ovat viime aikoina ilmoittaneet kiinnostuksestaan hankkia Helsingin Puhelinyhdistyksen vapaita osuustodistuksia. Yhdistys on kuitenkin ottanut sijoittajien kyselyihin kielteisen kannan.

- En halua tarkemmin yksilöidä, kuinka laajasta kiinnostuksesta on ollut kyse. Joka tapauksessa liikkeellä on ollut useampia sijoittajia ja he ovat olleet kiinnostuneita ostamaan useampia tuhansia osuustodistuksia, pääjohtaja Kurt Nordman kertoo.

Yhdistyksellä on tätä nykyä myyntivarastossaan noin 25 000 osuustodistusta. Niiden nimellishinta on 5 500 markkaa.

Helsingin Puhelinyhdistyksen mukaan sijoittajien ostotarjousten torjuminen perustuu siihen, että osuustodistukset on varattava varsinaiseen puhelinliittymäkäyttöön. Tietty määrä osuustodistuksia on lisäksi pidettävä varalla vuokraliittymän haltijoita varten, jotta he voivat halutessaan lunastaa itselleen osuusliittymän.

-En osaa sanoa, miksi sijoittajat ovat kiinnostuneet hankkimaan osuustodistuksia. Emme ole käyneet heidän kanssaan vakavia keskusteluja aiheesta, Nordman toteaa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme