Mainos
Mainos

Siljan kesäkauden tulos parani vuoden takaisesta

Laivayhtiö Silja Line teki heinä-syyskuussa selvästi vuoden takaista paremman tuloksen. Tulos rahoituserien jälkeen parani viidenneksen eli kolmella miljoonalla 17 miljoonaan euroon.

Matkustajamäärä lisääntyi 12 prosenttia ja lastimäärä 23 prosenttia. Kasvua kirjattiin yhtiön mukaan erityisesti Helsingin ja Tallinnan välisessä liikenteessä. Siljan heinä-syyskuun liikevaihto oli nyt 153 miljoonaa ja vuosi sitten 146 miljoonaa euroa.

Myös viimeisen vuosineljänneksen aikana Siljan tuloksen odotetaan kohenevan. Sitä avittavat yhtiön mukaan viidentoista viime kuukauden aikana laivastossa tapahtuneet muutokset. Yhtiölle on tullut runsaasti lisää tonnistoa. Koko vuoden osalta Siljan tulos on yhä selvästi jäljessä vuoden takaisesta. Tammi-syyskuulta rahoituserien jälkeisestä tulosta on koossa vasta seitsemän miljoonaa euroa, kun vuosi sitten luku oli 24 miljoonaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme