Mainos
Mainos

Siljan omistaja uhkaa kaatua

Lontoossa pääkonttoriaan pitävä on tehnyt viime vuodet liiketappiota, ja yhtiö on pahasti velkainen.

Silja Linen omistaja Sea Containers on vaarassa kaatua. Bermudaan rekisteröity yhtiö kertoi vappuna, ettei se kykene julkaisemaan viime vuoden tilinpäätöstään ajoissa.

Sea Containersin mukaan tilintarkastajat varoittavat myöhemmin julkaistavassa tilinpäätöksessä yrityksen elinkelvottomuudesta. Edellytyksenä selviytymiselle on Silja Linen myynti, jonka pitäisi ratketa tämän kevään aikana.

Myös New Yorkin pörssi NYSE kertoi, että yhtiön osakkeen noteeraaminen on vaarassa tilinpäätöksen viivästymisen vuoksi. NYSE antoi Sea Containersille kuusi kuukautta aikaa toimittaa tilinpäätöksensä, mutta varasi itselleen oikeuden lopettaa yhtiön osakkeen noteeraaminen milloin tahansa.

Sea Containers on tehnyt viime vuodet liiketappiota, ja yhtiö on pahasti velkainen. Se kertoi neuvottelevansa edelleen velkojensa järjestelemisestä.

Lontoossa pääkonttoriaan pitävä Sea Containers toimii matkustajalaivojen lisäksi konttiliikenteessä ja junaoperaattorina. Siljasta tarjouksen ovat jättäneet ainakin Tallink ja Viking Line.

Sea Containersin vaikeuksista kertoi Kauppalehti.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme