Mainos
Mainos

SKAL varoittaa kuljetusten hinnannoususta

SKAL:in toimitusjohtajan mukaan kuljetusten ostajien on varauduttava kuljetuskustannusten muutoksiin tulevaisuudessa aikaisempaa useammin.

Kuljetusalan etujärjestön SKAL:in toimitusjohtaja Seppo Sainio varoittaa kuljetusten hintojen nousevan dieselöljyn ripeän hinnannousun seurauksena. Sainion mukaan dieselöljyn hinta on noussut tänä vuonna jo 25 prosentilla.

-Kuljetusyrityksillä ei ole mitään mahdollisuuksia rahoittaa näin suuria ja jatkuvasti tapahtuvia hinnannousuja, vaan ne ovat pakotettuja siirtämään korotukset palvelujensa hintoihin, Sainio toteaa SKAL:in tiedotteessa.

Raakaöljyn hinnannousun on arvioitu jatkuvan edelleen. Sainion mukaan kuljetusten ostajien on varauduttava kuljetuskustannusten muutoksiin tulevaisuudessa aikaisempaa useammin.

-Odotamme valtiovallalta verohelpotusten muodossa edes pientä kädenojennusta, mutta kestävä ratkaisu syntyy vain siirtämällä kustannusten muutokset palveluiden hintoihin, Sainio sanoo.

(MTV3-STT)

Polttoaineiden hinnankorotukset nostavat kustannuksia.

(Seitsemän uutiset 15.10.2004)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme