Mainos
Mainos

Skanskalle asuntourakka Moskovasta

Skanska Osakeyhtiö on tehnyt yhdessä saksalaisen Hoctiefin kanssa sopimuksen noin 700 miljoonan markan arvoisen asuntorakennushankkeen toteuttamisesta Moskovassa. Skanskan osuus hankkeesta on noin 400 miljoonaa markkaa, kertoi johtaja Martti Rautee Skanskasta tänään.

Lähelle Moskovan keskustaa sijoittuva asuntorakennus käsittää neljä omistusasunnoiksi tulevaa 18-27-kerroksista tornitaloa sekä liike- ja palvelutiloja. Hankkeen pinta-ala on noin 130 000 kerrosneliömetriä.

Työt alkavat syyskuussa ja valmistuvat kahdessa vuodessa. Tilaajina on Moskovan Sberbankin omistamia yrityksiä. Sberbank vastaa myös hankkeen rahoituksesta yhdessä länsimaisten rahoittajien kanssa.

Skanskalla on Venäjällä tällä hetkellä työn alla töitä 911 miljoonan markan arvosta. Merkittävimmät rakenteilla olevat kohteet ovat Britannian suurlähetystö ja Smolenskajan liikekeskus.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme