Mainos
Mainos

Skanskalle rahakas sopimus Moskovaan

Skanska on solminut 22 miljoonan euron rakennussopimuksen Moskovassa.

Skanska rakentaa valmiiksi keskeneräisen liike- ja toimistorakennuksen Moskovan kaupungin keskustassa. Rakennustyöt alkavat välittömästi, ja kohde valmistuu kesällä 2003. Kohteen laajuus on 80 000 neliömetriä.

Rakennuksessa on jo valmiina runko, vesikatto ja julkisivut. Skanskanrakentaa valmiiksi kohteen yleiset tilat ja suorittaa liike- ja toimistotilojen rakennustyöt, kuitenkin ilman sisäpuolista viimeistelyä.

- Kysyntä Moskovan rakennusmarkkinoilla on kasvussa, vaikka edelleen uusien läntisten investoijien hankkeet etenevät varovaisesti, toteaa Skanska East Europe Oy:n toimitusjohtaja Martti Rautee.

Skanskalla on Moskovassa tällä hetkellä työn alla myös Alfa Arbatin liikekeskus, IKEA Kommunarkan liikekeskuksen aluerakennustyöt Moskovan eteläreunalla uloimman Kehätien varrella sekä lukuisia pienempiä rakennus- ja viimeistelytyökohteita.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme